SIEB op bezoek bij BC De Leutige Bouwers

Op vrijdagavond 1 april was SIEB te gast in het bouwkot (zeg maar rustig bouwpaleis) van BC De Leutige Bouwers in Lepelstraat. Aanleiding was de prijswinnende wagen A van de bouwclub die is geïnspireerd is op het boeken Bergen op Stoom dat SIEB in 2009 heeft uitgebracht. De bijzonder knap gemaakte en mooi uitgevoerde wagen won alle 1e prijzen in de optochten van de gemeente Bergen op Zoom, achtereenvolgens Lepelstraat, Halsteren en Bergen op Zoom. Als klap op de vuurpijl werd de wagen getoond aan Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima tijdens hun bezoek aan Bergen op Zoom op 16 februari.

SIEB had De Leutige Bouwers als kado voor alle prijzen een lezing/presentatie over Bergen op Stoom gedaan. Die vond op 1 april plaats. De 18 aanwezige bouwers toonden veel belangstelling voor het industriële verleden van de gemeente Bergen op Zoom.

Na de presentatie ontvingen we het grote boek uit handen van voorzitter Cees Boogaart waarvoor onze hartelijke dank!

Het grote boek in de koude en natte optocht van Bergen op Zoom op 9 februari

Het grote boek in de koude en natte optocht van Bergen op Zoom op 9 februari

 

Reactie op de website van de Leutige Bouwers (www.leutigebouwers.nl):

Een prachtig kado gekregen van SIEB. Een mooie presentatie. We hebben nu echt van dichtbij gezien waar deze club vrijwilligers voor staat. En wij als bouwclub hebben mogen ervaren hoe fanatiek deze mensen daar in zijn. PETJE AF…..echt geweldig om te merken hoe twee totaal verschillende hobby’s samen komen….ook weer heel apart om mee te mogen maken…Gijs en Marc ontzettend bedankt voor de mooie presentatie. Wij hopen dat jullie werk nu nog meer wordt gewaardeerd maar vooral over wordt gedragen, want dat is wat jullie willen(en terecht)…en het is zeer zeker de moeite waard…..

 

Gijs Asselbergs (links) en Marc van der Steen (rechts) ontvangen uit handen van BC De Leutige Bouwers het grote boek Bergen op Stoom

Gijs Asselbergs (links) en Marc van der Steen (rechts) ontvangen uit handen van BC De Leutige Bouwers het grote boek Bergen op Stoom

Reageren op dit bericht

Via onderstaand formulier kunt u een reactie op dit bericht achterlaten.

Uw e-mailadres wordt nooit aan derden verstrekt. De verplichte velden zijn gemarkeerd met een *